Jeg er fuldstændig vild med de her lækre sommer sandaler fra Grækenland. De er håndlavet fra top til tå. De er i skind og findes i de fedeste farver. Guld, sølv og rødguld.

Aimen i forstår slet ikke hvor lækre jeg syntes de er. Tit syntes jeg, at jeg får en bred grim fod i et par sommer sandaler. Jeg har længe savnet en behagelig læder sandal jeg bare kunne smutte i og som sidder godt og fast på foden og så er der rågummi under, så man ikke skøjter rundt i dem. De giver sig og former sig fuldstændig efter din fod. Og så syntes jeg de er edder flotte og elegante. De kan bruges både til bryllup og et par jeans, eller en let sommerkjole.  JEG ELSKER DEM!

Jeg er så vild med dem, at jeg har kontaktet fabrikken og har fået lov til at bestille 12 par, som jeg må sælge videre til jer. Det er jeg helt på toppen over.

Så hvis du er interesseret, så send mig en mail på kontoret@audrey.dk og fortæl mig din str. Samt den farve du ønsker. De koster 549kr.

Beregn 14 dage for levering. Men så er de også skræddersyet lige til dig ;o))