fbpx
 • Tilbud
 • Tilbud

  Mad med hjerte og fornuft 1

  179.95 DKK 130.00 DKK
  Af Mette Madsen & Suzy Wengel "Mad med hjerte og fornuft" giver dig, der gerne vil holde dig slank eller som dagligt kæmper en kamp mod kiloene, en mulighed for at gøre det på lækker og simpel vis. Mette Madsen og Suzy Wengel står bag "Mad med hjerte og fornuft" der indeholder 44 små og store retter, der ... Læs mere kombinerer sundhed, vægttab og den gode smag. Du får råd og opskrifter til at få flere grøntsager og mere protein fra kød, fisk og æg, samt mere fedtstof. Samtidig undgår du brød, ris, kartofler og anden stivelse. Så elsker du mad? Mad der mætter, er sund og som smager fortrinligt? Så er dette nok noget for dig.
 • Tilbud

  Mad med hjerte og fornuft 2

  179.95 DKK 130.00 DKK
  Af  Suzy Wengel & Ida Holm Hvis du var glad for "Mad med hjerte og fornuft 1" eller bare gerne vil have lidt inspiration til at lave noget godt og sundt mad, så er  "Mad med hjerte og fornuft 2" et virkelig godt bud på en kogebog. I "Mad med hjerte og fornuft 2" giver de to forfattere Ida Hol... Læs mere m og Suzy Wengel dig en rigtig god plan til hvordan du husker grønt, protein og fedt. Alle retter i denne bog er til at lave på mellem 5 og 15 minutter - de varer der benyttes er ikke nødvendigvis helt friske, hjemmebagte eller lignende, men stadig sunde og lækre.
 • Tilbud

  Mad med hjerte og fornuft 3

  179.95 DKK 130.00 DKK
  Af Suzy Wengel & Ida Holm MAD MED HJERTE OG FORNUFT – MERE GRØNT er tredje opskriftsbog af bestsellerforfatteren Suzy Wengel, der står bag slankekonceptet Sense. I MAD MED HJERTE OG FORNUFT – MERE GRØNT får Suzy Wengel selskab af Ida Holm, der har arbejdet med kostomlægning og rådgivning om vægttab i mange år. Sammen giver de dig her endnu flere lækre opskrifter, der alle passer ind i livsstilen Sense. Fælles for opskrifterne i denne bog er, at de indeholder ekstra meget grønt og endnu flere grønsager. Der er rig mulighed for at finde ny inspiration til din madlavning, og alle med fornuft – Sense – i fokus. Rigtig god appetit!
 • Af Audrey Castañeda SENSE ME er den perfekte dagbog og en fantastisk værktøjs bog til din rejse på Sense I bogen finder du uge skema, daglig kost indtag, plads til opskrifter samt dagbogsdelen om din egen personlige rejse. Yderligere er der måle skema, Sense filosofi samt andre små overraskelser der kan peppe din rejse lidt mere op. Det er virkelig en bog der kan give dig et indblik i hvem du er og hvor du er lige nu. Den kan hjælpe dig med, at justere de små ”dårlige vaner” vi alle går og har og du vil blive klogere på hvordan du går og har det med dig selv. Jeg skabte bogen fordi at jeg selv har et behov for, at dokumentere min rejse så jeg denne gang ikke falder i vandet men når sikkert og helt i mål. For det har jeg SÅ meget fortjent og det syntes jeg også du har ;o)
 • Af Audrey Castañeda SENSE ME er den perfekte dagbog og en fantastisk værktøjs kasse til din rejse på Sense I bogen finder du uge skema, daglig kost indtag, plads til opskrifter samt dagbogsdelen om din egen personlige rejse. Yderligere er der måle skema, Sense filosofi samt andre små overraskelser der kan peppe din rejse lidt mere op. Det er virkelig en bog der kan give dig et indblik i hvem du er og hvor du er lige nu. Den kan hjælpe dig med, at justere de små ”dårlige vaner” vi alle går og har og du vil blive klogere på hvordan du går og har det med dig selv. Jeg skabte bogen fordi, at jeg selv har et behov for, at dokumentere min rejse så jeg denne gang ikke falder i vandet men når sikkert og helt i mål. For det har jeg SÅ meget fortjent og det syntes jeg også du har ;o) I virkeligheden er den min ven på rejsen.
 • Tilbud
 • Tilbud
 • Tilbud